مدارس و دانشگاه‌های مازندران تا پایان هفته غیرحضوری شد جزئیات تأثیر معدل در کنکور تصویب شد / برگزاری امتحان نهایی در پایه یازدهم فقط برای ۶ درس مدارس کردستان روز یکشنبه تعطیل است مدارس طالقان و آسارا تعطیل شد مدارس آذربایجان شرقی فردا غیرحضوری‌اند غیرحضوری شدن فعالیت مدارس ابتدایی استان زنجان در شیفت صبح فردا مدارس ابتدایی قزوین یکشنبه غیرحضوری شد دادستان کل کشور: مرخصی برای مدیران دارای مسئولیت در نوروز ممنوع است مدارس ۵ شهرستان استان کرمانشاه فردا یکشنبه غیرحضوری شد مدارس تهران یکشنبه غیرحضوری است؟ فردا مدارس ایلام غیرحضوری است / کار اداره‌ها با تأخیر آغاز می‌شود خارج کردن رحم ۳ کیلویی از شکم زن اسفراینی پذیرش ۱۸ هزار رد شده آزمون استخدامی آموزش و پرورش/ حدود ۵۷۰۰ نفر از شرکت‌کنندگان آزمون کیفیت بخشی مجدداً قبول شدند کولاک شدید در گردنه اسدآباد و گرین نهاوند صدور هشدار قرمز در گیلان/ پیش‌بینی بارش برف تا ۲ متر

پزشکی قانونی: ژنتیک افراد با مشاغل پرخطر مانند خبرنگاران و آتش‌نشانان جمع‌آوری می‌شود!

رئیس سازمان پزشکی قانونی با بیان اینکه در نظر داریم ژنتیک افراد با مشاغل پرخطر را جمع‌آوری کنیم، گفت: افراد دارای مشاغل پرخطر مانند خبرنگاران، آتش‌نشانان، کادر پرواز، نیروهای مسلح، جنگل‌بانان، کارگران معادن و ... از گروه‌های هدف این طرح هستند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۵ - ۱۳ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 03
کد خبر: ۲۳۰۹۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، عباس مسجدی؛ رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور اظهار کرد: سازمان پزشکی قانونی در نظر دارد تا ژنتیک افراد با مشاغل پرخطر را جمع‌آوری کند.

 

وی با بیان اینکه قرار است تا این کار به صورت گسترده در کل کشور انجام شود، تصریح کرد: بنابراین مقامات عالی‌رتبه کشوری، افراد دارای مشاغل پرخطر چون آتش‌نشانان، کادر پرواز، نیروهای مسلح، جنگل‌بانان، کارگران معادن، خبرنگاران و افرادی که در صحنه‌های پرخطر حضور دارند از گروه‌های هدف این طرح هستند.

 

رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور با بیان اینکه نمونه‌گیری از کادر پروازی کشور آغاز شده است، تصریح کرد: از طرف ما به‌عنوان سازمان پزشکی قانونی مشکلی برای جمع‌آوری ژنتیک خبرنگاران وجود ندارد چراکه تجهیزات آزمایشی و کیت‌های مورد نیاز را در اختیار داریم.

 

مسجدی خاطرنشان کرد: اما تاکنون سازمان‌هایی که باید لیست خبرنگاران را در اختیار سازمان پزشکی قانونی قرار دهند پای کار نیامده‌اند؛ جمع آوری بانک ژنتیک افراد با مشاغل حساس در اکثر کشورها انجام می‌شود و یک ضرورت است.

 

رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور تاکید کرد: هم‌اکنون 10 آزمایشگاه ژنتیک قانونی در راستای تهیه پروفایل‌های ژنتیکی مورد نیاز در سطح کشور با بانک هویت ژنتیک ایران همکاری دارند و در این چهارچوب پروفایل‌های ژنتیکی پس از بررسی و صحت‌سنجی در سامانه جامع بانک ژنتیک بارگذاری می‌شود.

 

مسجدی گفت: بانک اطلاعات هویت ژنتیک ایران، یک پروژه ارزشمند ملی است که با کشف علمی جرم، موجبات آرامش و ارتقای امنیت عمومی در جامعه را فراهم می‌کند و این مهم‌ترین دستاورد این بانک اطلاعاتی برای کشور است؛ بنابراین همکاری هرچه بیشتر نهادها و دستگاه‌های مسئول در امر کشف و پیشگیری از وقوع جرم، بانک اطلاعات هویت ژنتیک ایران را در رسیدن به هدف نهایی خود مساعدت خواهد کرد./ تسنیم

ارسال نظر